Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Brugge

Topp » Belgia » Brugge
Klikk på bildet for å se neste
  Brugge Original   © Stig Ekelund Neste 
Brugge
Ordet storbyferie får et meningsfylt innhold ved et besøk i Brugge. Det bor ca 120.000 innbyggere her og da regnes både med indre bysentrum og de nærliggende forsteder.

Gamlebyen i Brugge var et et Europas største handelssteder i middelalderen. Overalt er det praktbygg fra denne tidsalderen. Dette har de fint "smeltet" sammen med det moderne menneskets behov for handel. Hele gamlebyen ånder av middelalderatmosfære med brolagte gater og steinbroer som speiler seg i kanalene. En rusletur gjennom disse omgivelsene er virkelig verd en feriedag eller fem. Dette historiske sentrum ble en del av FNs verdensarvliste i 2000.

Handletur i Brugge er en opplevelse. Her ligger moderne merkevarebutikker i et middelaldermiljø. Liker du sjokolade er det å komme til Brugge himmelen. Belgisk sjokolade regnes som verdens beste.

I selve sentrum av Brugge og i byens umiddelbare nærhet har et "hav" av attraksjoner du kan besøke. Alt fra historisk- og kunstmuseum til storslåtte katedraler. Men, du må for all del ikke glemme sjokolademuseet.

Etter å ha fått med deg aktive formiddager og ettermiddager kan en jo nyte kafe- og restaurantlivet på "Grote Markt" i gamlebyen og rett og slett nyte god mat og godt, berømt belgisk øl mens en lar verden går forbi.


» Kart over Brugge
Brugge Panorámica del canal desde Langestraat. Brujas. Simon Stevinplein Brugge - Carrozza
The Belfry Belgio - Brugge Ayuntamiento desde el Belfort en Brujas. Bruges Belgium
BELGIUM - BRUGES - HISTORIC CENTRE Brujas 1 Incontro Bruges, Belgium. Windmill.
The Brugge´s Canal, # 2 Brugge Markt 20060405 Brujas Zuidzandstraat
brugges (détail_5) Brugges Grand-place détail brugges (détail_3) Brugges détail façade_1
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.