Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Karfas

Topp » Hellas » Chios » Karfas
Klikk på bildet for å se neste
  Original   © markellos mpakoulis Neste 
Karfas
Karfas ligger 6 km sør for Chios by - Chora. Karfas-stranden er en av øyas mest populœre sandstrender, og er langgrunn. Stedet er spesielt godt egnet for barnefamilier. Du som bor i Karfas har det du behøver innen gangavstand. Her finnes mer enn 10 hyggelige tavernaer/restauranter med varierte menyer. På den lille strandpromenaden finnes flere trivelige kaféer/barer. Man kan gjøre sine daglige innkjøp i et av de mange minimarkedene, og det finnes turistinformasjon og minibank. Karfas-stranden er utmerket med blått EU-flagg, og har ulike fasiliteter og tilbud, blant annet vannsportsaktiviteter og solsenger/parasoller til leie.

På den andre siden av Karfas-åsen ligger Kambos-sletta med sine fantastiske herregårder og sitruslunder. Fra Karfas går det ofte buss til Megas Limnionas, landsbyen Thimiana og Chios by.

I Karfas har man utsikt mot den tyrkiske kysten, og soloppgangen er nydelig!


» Kart over Karfas
 <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/51785577>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/5475589>markellos mpakoulis</a> Karfas karfas ready from the hill
CHIOS - KARFAS BEACH 2009 fishing boats framed karfas Πανσεληνος στον Καρφα
Kambos Golden Sand beach volley forever together
love is in the air Karfas KARFAZ PLAJINDAN ÇEŞME Sunrise
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.