Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Roda

Topp » Hellas » Korfu » Roda
Klikk på bildet for å se neste
  RODA BEACH 3 Original   © mark heron Neste 
Roda
Roda er en liten landsby på den utrolig vakre kyststrekningen på nordsida av Korfu. Den ligger på veistrekningen mellom Sidari og Kassiopi. Hovedveien deler faktisk Roda i to.

I nedre del ligger langstrakte og lekre "Blåflagg"- merkede strandområder. Den gamle bydelen med sine smale gater og tavernaliv ligger også her.

På oversiden av hovedveien ligger den nye bydelen av Roda. Der bebyggelsen slutter kommer vi inn i et frodig olivenlunddistrikt. Disse strekker seg oppover mot et mer karrig område på vei mot toppen av Pantokrator. Toppen ligger på ca 900 meter og her oppe har du en fantastisk utsikt.

Fra Roda er det gode buss og taxi forbindelser til Korfu by og til alle de omkringliggende småbyer og landsbyer. En rundtur i distriktet vil gi deg en opplevelse med historisk sus.


» Kart over Roda
RODA BEACH 3  <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/13725029>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/503036>iand</a> roda fishing Greece. Corfou. Roda. Horses under olive trees.
Roda  <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/79953164>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/960662>Symon Sanderson</a> Kosmas Studios & Apartments, Roda, Corfu roda
korfu-kerkyra:roda Sunset at Roda beach bleu-verde-smarald Greece/Corfu/Roda
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.