Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Petra

Topp » Hellas » Lesvos » Petra
Klikk på bildet for å se neste
  Petra Original   © hrdoukas Neste 
Petra
Petra er en sjarmerende liten badeby med fin lang sandstrand. Her kan virkelig late feriedager nytes i et rolig gresk småbymiljø. Hovedveien inn til byen er lagt på utsiden av destinasjonen så sentrum er bilfritt.

Småbyen ligger i et malerisk landskap av klipper, bratte åssider og grønne lunder. Midt i byen reiser det seg en klippe. På toppen ruver det en kirke. Du kommer deg opp dit ved å gå stien med de 114 trappetrinnene som er hogget ut i klippemassivet. Fra toppen er det en fantastisk utsikt over byen og de omliggende områder.

Nede i bysentrum finner du trange små gater med et godt utvalg av ulike butikker, kafeer og restauranter. Mot sjøen ligger stranden med mange muligheter for aktiviteter. Langs strandpromenaden ligger det også flere koselige restauranter og kafeer.

Petra har mange fine kulturtilbud med blant annet utsillinger og musikkopplevelser. I både juli og august har dette området religiøse festivaler med mye aktivitet. Fra Petra kan du også leie deg med på en båttur ut til "kaninøya" som er ei lita øy som er lagt ut som naturresrvat.

Petra Petras seafront Lesvos: a touristic island Petras magnificent sunset
PARALIA PETRAS LESVOU  http://profiles.pathfinder.gr/GKARD69  <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/2394269>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/263309>henkbouw</a> Glykfylousa Panagia, Petra  <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/6711852>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/1225395>ronniez</a>
Local path to Petra Church on the rock, Petra Oud kapelletje in Petra Panagia Glykofiloussa church in Petra, Lesvos
Sitia Panorama Petras Hotel Vicky harbour petra
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.