Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Naxos by

Topp » Hellas » Naxos » Naxos by
Klikk på bildet for å se neste
  Naxos (Kyklades) Original   © Bruno Di Daniel - Italy Neste 
Naxos by
Naxos by er den største byen på Naxos og er et naturlig sentrum for øyas innbyggere og turister. Ved byens imponerende borg, "Kastro", brer gamlebyen seg ut med sine svingete smale gater og vakkert blomstrende Bouganvilla. Her er det mengder av koselige tavernaer og hyggelige butikker.

På Naxos er det fine langgrunne strender og gyllengul sand som både voksne og barn setter pris på. Ønsker man litt mer liv finnes det også vannsportsaktiviteter å velge mellom. Ønsker man å være litt på egenhånd så kan man ta seg en tur litt utenfor byen der det er mindre badeviker og en del av disse er nudiststrender. Langs stranden som ligger midt i byen er det et utvalg av sjarmerende tavernaer, barer og her trives ung som gammel.

Det er ingen flyplass på Naxos. Man flyr til Santorini og så videre med båttransfer til Naxos. Transfertiden varierer og avhenger av sesong, vær og båttype, men tar gjennomsnittlig ca 4 timer.

Naxos (Kyklades) Storm cloud Hora Port and Kastro, Naxos Naxos-Strand
naxos cemetery church Portoa agios nikodimos1 Panagia Myrtidiotissa,Hora,Naxos
Horses at Flisvos,Naxos Naxos Portara The old Town - Market. (Naxos) Chapel&mountain
A place to relax.Flisvos water-sportsclub,Naxos  <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/1831599>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/254490>vanile</a> Street, Naxos Hora sunset concert11
Back view of Hora Naxos,Greece Naxos 1993 Erotokritos-(Greek ) is a romantic epic composed by Vitsentzos Kornaros in early 17th century Crete. It consists of 10,012 fifteen-syllable rhymed verses. St Georges Beach, Naxos
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.