Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Nord Goa

Topp » India » Goa » Nord Goa
Klikk på bildet for å se neste
  Southern Vagator Beach Original   © Vojta Srejber Neste 
Nord Goa
Nord-Goa er det mest populære reisemålet i Goa. Denne delen av delstaten er kjent for sine vakre strender, palmer, rismarker og skogkledde fjell.

De fleste hotellene finnes ved byene Calangute, Candolim og Baga. Calagute var forresten den aller første "hippi"-byen. Hit strømmet hippiene på 1960 tallet for å finne sin sjelefred. Ettersom turistene de siste tredve årene har trukket mot byen har hippiene reist videre.

Restaurantene her serverer spennende retter fra hele verden. men selvfølgelig tilby vidunderlig indisk mat.

Den beste tiden å reise hit på er fra september til mars.På denne årstiden er temperaturene gode og varme men ikke ekstreme. I peroden desember til februar ligger nattetemperaturen på ca 21 grader og dagtemperatur er i snitt på 28 grader.


» Kart over Nord Goa
Southern Vagator Beach église sur lîle de Divar: our Lady of Pietad Flowers at Tuem oratoire
Goa Sunset Vagator Tivim Huge House of Ubaldine Cow walking on the beach in Goa
Dredging river sand, River Chapora, February 2007 Fish Market, Mapuca Mangrove forests at Chorao Island. Doorway to Heaven _Baslica of Bom Jesus_24 mar10
Anjuna-Jan.-2005  <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/3588896>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/94422>Кирилл Касьян</a> Peaceful Chocolatti Cafe at Candolim barques de pêche
Goa Sea waves Fishing Boats Baga River Hindi temple in Thivm
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.