Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Riccione

Topp » Italia » Riminikysten » Riccione
Klikk på bildet for å se neste
  meraviglia del mattino Original   © Antonio Andreatta Neste 
Riccione
Riccione er en moderne og travel badeby i Nord Italia, nærmere bestemt på . På den andre siden er den også en by med mye historikk,faktisk helt tilbake til ca to hundre år før vår tid.

Byen har en spektakulær kystlinje med en vidunderlig sandstrand. Denne er delt inn i soner for ulikeaktiviteter og barn har faktisk sine egne trygge soner.

Sykling er veldig populært i dette området av . Så her kan du legge ut på flotte sykkelturer i godt merkede løyper lagt i et vakkert terreng.

I høysesongen forvandles deler av bykjernen til et livlig ungdomssted. Langst strandpromenaden ligger det restauranter, barer, diskoteker og butikker på rekke og rad. Riccione er kjent for sitte høye partynivå, og er et populært sted for unge mennesker. Det finnes ca. 300 puber og diskoteker i badebyen. Men byen er også en god destinasjon for barnefamilier pga av alle temaparkene i distriktet.


» Kart over Riccione
meraviglia del mattino Acqua Chiara Spiaggia con mare mosso Riccione la spiaggia alle 22.10 circa 6.9.07
Via Dante in the morning Itálie Riccione Riccione Riccione Italy  -  Weekly Market (Friday)
barche storiche 10 - incontri di mare 2007 honor for the rescue teams Aqupark Riccione La piramide del Cocoricò - Riccione (RN)
Villino Monti (detto Villa Lodi Fè) ove trovano sede gli archivi del Teatro Contemporaneo di Riccione e l’Archivio del “Premio Ilaria Alpi” - Riccione (RN) architectura Torretta Parrocchia Gesù Redentore, mosaico nella volta
Riccione Plage de Riccione Riccione Oltremare 2010
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.