Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Hakone

Topp » Japan » Hakone
Klikk på bildet for å se neste
  View from Fujiyama Hotel, Hakone, Japan Original   © © Greengage Neste 
Hakone
Hakone ligger i Fuji Hakone Izu nationalpark som er rundt 80 km vest for Tokyo. Stedet blir besøkt av cirka 19 millioner turister i året som søker ferieopplevelser fra ellers stressende storbyhverdag. Byen har mange hoteller med varme kilder i gammel japansk stil. Dette området har utrolig mange spennende steder å oppleve. Om du legger turen til , bør du oppleve dette vakre naturreservatet

Owakudani-dalen har et krater som ble formet etter det siste utbruddet i Hakone fjellene for 3000 år siden. Den dag i dag spruter det ut varm damp fra kraterert og viser at vulkanen i Kamifjellet er høyst levende. Det var engang kjent som Oojigoku(helvete), eller store helvete, men ble gitt navnet Owakudani da keiseren skulle besøke det i 1876. Herfra kan vi se Fuji fjellet.

Sengokuhara er et lavakrater som delte Ashi sjøen i to. Den ene halvparten forble Ashi sjøen mens den andre ble et gjørmete våtmarksområde. Flere sjeldne planter og vekster finnes kun i dette området og en del av omerådet ble erklært naturreservat i 1934.

Ashi er en innsjø som ble til for cirka 400 tusen årsiden. Det vakre og majestetiske Fuji-fjellet kan du se fra den sørlige bredden av sjøen. Ashi sjøen har mange forskjellige typer fisk og hobbyfiskere bruker sjøen aktivt.

Komagatake-fjellet er 1357 meter høyt og har en panoromatisk utsikt som inkluderer Fujiflellet, Ashi sjøen og de nærliggende fjellene.

Et annet av de mektige fjellene i området er Kintoki-fjellet med en høyde på 1213 meter. Ved foten av dette fjellet foregikk handlingen i den kjente japanske “Kintaro” legenden.


» Kart over Hakone
View from Fujiyama Hotel, Hakone, Japan Fuji-San, Nov. 2006 HakoneJinja 菊華荘
Ideal day, ideal time, ideal spot for a picnic - and a photo, Hakone. Hakone Tample HAKONE GORA PARK - Japan 箱根ピクニックガーデンの百合
牛乳屋踏切より Lake Ashi 蘆之湖海盜船 秋爛漫
箱根-大涌谷 箱根 大涌谷 hakone jinja , 箱根神社 箱根登山鉄道鋼索線(Hakone Funicular Railway)2008.07
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.

Japansk med engelsk sub og noe engelsk.