Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Canico do Baixo

Topp » Portugal » Madeira » Canico do Baixo
Klikk på bildet for å se neste
  Original   © francisco de almeida Neste 
Canico do Baixo
Canico do Baixo ligger ved foten av en "klippevegg" og er en nedre del av landsbyen Canico. Her har de bygget opp et pent og vennlig hotellområde med en vidvinklet havutsikt. Her kan du virkelig finne tilbake til roen etter en hektisk arbeidsperiode eller hente energi i form av ulike aktiviteter.

Aktivitetstilbudet er stort for alle som liker vannaktiviteter. Denne delen av øyas atlanterhavskyst er glitrende for dykking og havområdene langs kysten er erklært nasjonalpark.

På fjellplatået over feriedestinasjonen ligger selve landsbyen Canico med en overveldende utsikt over Atlanterhavet. Landsbyen har beholdt en tradisjonsrik atmosfære som virkelig kan føles på det brosteinslagte torget rundt kirken fra det 18. århundret. Byen har enkelte restauranter, kafeer, barer og butikker.

Hele dette området har en fantastisk natur med et utall av tilrettelagte turløyper. Er du golfer har du Palheiro Golf ca tjue minutter unna.

 <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/54777916>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/3367077>francisco de almeida</a> Residencial RestauranteKlenks Cafe Caniço de Baixo - (TK) Promenade in Canico de Baixo
Caniço mero Atalia Diving Center Caniço de Baixo  - (TK)
Alta tecnologia (high technology) Ponta do Garajau - (TK) Caniço de Baixo Caniço de Baixo, noviembre 2008
Canico de Baixo Canico Madeira Barranco do Canico 98 Madeira, Canico
The view from the balcony Пустырь в Гараджау Canico de Baixo, Madeira Madeira, Quinta
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.