Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Chiclana

Topp » Spania » Costa de la Luz » Chiclana
Klikk på bildet for å se neste
  Sancti Petri Original   © lworch Neste 
Chiclana
Chiclana de la Frontera er en av mange kommuner i Cadiz-provinsen. Byen ligger på en lekker og malerisk kystlinje hvor det er godt å nyte fine feriedager. Klimaet i denne regionen er typisk for det sørlige og med gode varme sommerdager og kjølige vinterdager.

I gamlebyen finner du rester fra fordums historie. Byen har historiske røtter tilbake til det første århundre. Hele byens historie kan du finne ut mer om i Museo de Chiclana på Plaza Mayor i byen. Hele våren og sommeren blir det arrangert ulike festivaler som gjenspeiler og minner historiske hendelser i området.

Småbyen ligger i et fruktbart område hvor jordbruket er en av hovednæringsveier. Stranden langs kysten sør for Chiclana er bred og flere kilometer lang.

Avstanden til flyplassen i Sevilla er ca 15 mil. Leiebil anbefales, men det er greit å ta seg til Chiclana med rutebuss fra Sevilla hvis flyet lander om formiddagen og hjemreisen er om kvelden.


» Kart over Chiclana
Sancti Petri Barrosa Beach ~ Playa de la Barrosa ~ Chiclana de la Frotnera, Cadiz Paseo marítimo (1ª pista) Chiclana - Haciendo el pino
Novo Sancti Petri Golf Course Nuevo Sancti Petri Paseo Barco pesquero
Refugio en el pinar Hotel Loma del Puerco Chiclana San Juan-Chiclana
Sancti Petri1 Playa de Roche Atardecer Playa de La Barrosa, Sancti Petri (Cádiz)
Dunas en Punta del Boquerón El Trenecito-Nuevo Sancti Petri Vista desde las calas (JI) mogarizas1
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.