Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Khao Lak

Topp » Thailand » Syd-Thailand » Phuket » Khao Lak
Klikk p bildet for  se neste
  Solnedgang på strand i Khao Lak Neste 
Khao Lak

- familieferie, gylne sandstrender og populært område i Thailand for skandinavere

På fastlandet nord for Phuket ligger vakre Khao Lak. Det tar cirka 1,5 timer med transfer fra flyplassen i Phuket eller 2,5 timer fra Krabi. Khao Lak er flere små landsbyer som ligger på rekke og rad langs den skjønne vestkysten av Thailand. Bang La On blir ofte kalt sentrum av Khao Lak og de fleste hoteller vil ha shuttle service til denne småbyen. Litt lenger nord ligger Bang Niang, spesielt populær blant par. Begge landsbyene har butikker, restauranter og minibanker.

Khao Lak er spesielt egnet for barnefamilier og de som ønsker en avslappet ferie i Thailand. Destinasjonen ble så og si bygget opp fra grunnen av etter flodbølgen i 2004 og paradoksalt har det ført til at stedet ikke er så utbygd som for eksempel Phuket. En gyldengul sandstrand er perfekt for avkobling og spaserturer.

Khao Lak er spesielt etterspurt i det Skandinaviske markedet.

Gode hoteller i Khao Lak området er Ramada Resort Khao Lak (ekstern lenke), Khaolak Orchid Beach Resort (ekstern lenke) og Kantary Beach (ekstern lenke).

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Khao Lak:

* Dykking og snorkling utenfor de eksotiske småøyene utenfor Khao Lak (blant annet Similan Islands)
* Besøke en av de flotte vannfallene i området
* Oppleve Saori Foundation Centre hvor overlevende etter tsunamien har arbeidsdager
* Besøke Khao Sok National Park eller Khao Lak Lam Ru National Park
* Ri på elefant
* Golf


» Kart over Khao Lak
Solnedgang på strand i Khao Lak En av mange flotte strender i Khao Lak området Bilde fa Similan nasjonalpark som ligger en times båttur fra Khao Lak Khao Sok nasjonalpark
Sanden er kritthvit og strendene betydelig roligere sammenliknet med Phuket Fjell og innsjø i Khao Sok nasjonalpark Panoramisk utsikt over en strand på TaChai Island Grønt, hvitt og turkis i skjønn forening

Khoa Lak (StarTour)