Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Dusseldorf

Topp » Dusseldorf » Dusseldorf
Klikk p bildet for  se neste
  Neste 
Dusseldorf
Dusseldorf er et av Tysklands viktigste kunstsentre. Moderne Dusseldorf byr på et rikt kulturliv, med berømte operahus, flere teatre, museer med mer.

Den beste tiden å besøke Dusseldorf er nok på våren og sommeren, da været er mest stabilt. Du kan da kose deg på en av de mange utekafeene eller uterestaurantene i Dusseldorf.

Dusseldorf er en vakker by, men mest sjarm og hygge finner du i gamlebyen. Trange sjarmerende gater, gamle kirker, historiske puber, hippe barer og klubber, fantastisk god mat og mange spennende små butikker finner du i Dusseldorf sin gamleby. Ikke bli overrasket om du får servert øl selv om du ikke har bestilt det, enkelte ting tar man for gitt i Dusseldorf. Butikker og kjøpesentre finner du for øvrig ellers i Dusseldorf også. Det er veldig bra shoppingmuligheter, spesielt i den kjente Königsallee i Dusseldorf, som er av av de meste handlegatene i Europa. Innbyggerne i Dusselforf kaller den for øvrig bare for Kö. Her ligger de mest eksklusive butikkene i Dusseldorf på rad å rekke. Ta gjerne turen til Rhinen tårnet i Dusseldorf. Det er hele 234 meter høyt, og du får en flott utsikt over hele Dusseldorf derifra. Her er også verdens største digitale klokke. Bymuseet i Dusseldorf bør besøkes. Dette moderne galleriet har blant annet en kolleksjon kunst som viser Dusseldorfs utvikling gjennom tidene. Du finner også moderne kunst her. Stadtische Kunsthalle i Dusseldorf er et museum av gammel og nyere kunst. Museet går over hele 3 etasjer i Dussedorf. Her finner du også flere flotte skulpturer.

Goethe Museum er vel verdt et besøk om du er i Dusseldorf også. Her finner du informasjon om Goethe`s liv og arbeid, presentert i hele 11 rom. Videre kan du gjerne ta turen til Heinrich-Heine-Institute i Dusselforf hvor du finner informasjon om Heinrich Heines arbeid.


» Kart over Dusseldorf
Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf
Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf