Søk reise
Høsttilbud storby

Høsttilbud storby

Denne artikkelen har gått ut på dato.

Høsten kan være varm og behagelig til lagt ut i oktober i herlige storbyer som feks Barcelona, Nice, Palma og flere. Stikk av noen dager for gastronomiske opplevelser, kultur, shopping og fornøyelser. Alle priser er pr. person og inkluderer fly og 2, 3  eller 4 netter på 3 eller 4 stjerners hotell. Når du klikker på linken “se mere” kan du selvfølgelig endre reiselengde, avreisedag, antall stjerner og netter samt antall personer! Det kan bli litt rimeligere om du unngår reiser på fredag-søndag.

Storby tilbud

Amsterdam     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
Berlin     netter     Se mer
Budapest     netter     Se mer
Gdansk     netter     Se mer
Krakow     netter     Se mer
London     netter     Se mer
Malaga     netter     Se mer
Nice     netter     Se mer
Palma     netter     Se mer
Paris     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Riga     netter     Se mer
Tallinn     netter     Se mer

Tapas i Barcelona

Noen tips til storbyreisen

Det er ofte litt dyrere å reise på fredag – søndag. Skal du til en “business-destination” som f.eks Berlin eller London er det ofte gode tilbud på de hoteller hvor business reisende bor. Dvs fine hoteller som kanskje ikke ligger midt i sentrum men med flotte fasiliteter og deilig frokost. Og ofte koster ikke en taxi så mye eller man kan benytte metro eller buss.

Penger: skal du reise til et EU-land, se om du ikke har noen euro liggende hjemme. Det er enkelt å ta ut penger fra en automat når du kommer frem – og husk at automater på flyplassen ofte tar høyere gebyrer. Husk reiseforsikring og gode sko – det kan bli mye gåing.