Premier Inn Berlin Alexanderplatz

Berlin, Tyskland Flagget til Tyskland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Flyplass Berlin Brandenburg (BER): 28.6 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Hotellet har heis og har 242 røykfrie rom. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer oversettelsestjenester, romservice, vaskeritjeneste og et myntvaskeri. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. Gratis aviser er tilgjengelig.

Aircondition sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i king-size-sengen. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV, radio og WiFi tilbys også. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad.

Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, treningsstudio, callisthenics, aerobic og et spa. En danseklubb og en nattklubb er også alternativer for underholdning.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en spisesal og en bar. Frokost, lunsj eller middag kan bestilles.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider