Aminess Maravea Camping Resort

Novigrad, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar

Om hotellet

Aminess Maravea Camping Resort er et stort og velholdt campinganlegg med teltplasser og pene campingvogner omgitt av grøntområder. Campingen ligger et steinkast fra stranden, og Novigrads historiske sentrum ligger mindre enn 4 km unna og kan nås via strandpromenaden.

Campingplassen har flere utendørsbassenger. Du har tilgang til solsenger ved bassengområdet (mot avgift). Innen gangavstand fra campingvognene er det en strand med saltvannsbasseng, solstoler og parasoll (mot avgift). Stranden består av anlagte badeterrasser og flere bukter med klipper og rullestein.

Du kan også leie utstyr for ulike vannsporter.

Aminess Maravea Camping Resort har en restaurant med åpent kjøkken med typiske retter fra regionen. På ferieanlegget er det også en grillrestaurant ved sjøen, en loungebar med et stort utvalg av snacks og cocktails samt en dagligvarebutikk og bakeri.

Her tilbys kveldsunderholdning med dansemusikk og variert underholdningsprogram. For barna er det en internasjonal miniklubb med et enormt program både på dagtid og kveldstid.

Hvis du vil bevege deg litt finnes det multisportbaner, utegym, beachvolley m.m. Du kan også være med på ulike aktiviteter som arrangeres for alle gjester på dagtid.

En fin utflukt for deg som liker badeland er Aquapark Istralandia som ligger ca. 8 km fra feriestedet.

Slik bor du

Fine og komfortable campingvogner omgitt av grøntområder. Alle utstyrt med blant annet Wi-Fi, klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkkenkrok, to bad med dusj/wc og en møblert terrasse. Parkering inkludert. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, Internett, dusj og wc. Terrasse.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol (mot avgift), strandservice (mot avgift), bar, underholdning, Wi-Fi, parkering, begrenset antall, lekeplass.

Tillegg

Kjæledyr mot avgift.

Annet

Sluttrengjøring inngår. El/gass/vann/sluttrengjøring inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet. Depositum € 55.

Frinetter

15% rabatt i perioden 5/5-24/6 2024.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon Innsjekkingstid: 16:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider