The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino

Kalo Nero, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Om hotellet

I Trifylia ligger The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino beleilig til ved sjøen, bare 1 minutter å kjøre fra Costa Navarino Dunes golfbane og 11 minutter fra Netors hule. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 3,2 mi (5,2 km) unna Voidokilia-stranden og 5,7 mi (9,2 km) unna Nestor’s Palace. Føl deg som hjemme i et av de 321 gjesterommene, som også har minibar og espressomaskin. Rommene har egen balkong. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en 30-tommers flatskjerm-TV med betalingsfilmer. Badene har separat badekar og dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Costa Navarino Dunes golfbane - 0,3 km
Mati-Bouka strand - 0,9 km
Ionian Sea - 1,2 km
Petrochóri - 4 km
Romanos strand - 4,1 km
Ágios Nikólaos - 4,2 km
Voidokilia-stranden - 5,2 km
Netors hule - 5,6 km
Gialova Lagoon - 5,8 km
Vromonéri - 6,6 km
Gialova Beach - 9 km
Nestor’s Palace - 9,2 km
Hora Archaeological Museum - 9,2 km
Paleokastro - 9,2 km
Divari strand - 10,2 km

Den foretrukne flyplassen for The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino er Kalamata (KLX-Kalamata internasjonale flyplass) - 44,9 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og limousin-/privatbiltjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 12 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter en runde på golfbanen kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et badeland (adgang inkludert) og utendørs tennisbaner. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 14 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30. De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 10. juni 2024 til 16. juni 2024 (datoene kan endres):
  • Golfbane
Overnattingsstedet er stengt mellom 28. oktober og 12. april. Overnattingsstedet vil være under oppussing fra 24. juni 2024 til 30. juni 2024 (sluttdatoen kan bli endret). Dette påvirker følgende områder:
  • Golfbane
I løpet av renoveringsarbeidet vil dette hotellet gjøre sitt beste for å redusere støy og forstyrrelser.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Trifylia pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 4.00 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. november til 29. februar
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 10.00 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. mars til 31. oktober

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: EUR 50 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 80.00 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider