Nobis Hotel Palma

Palma by, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 10.9 km (18 mins)

Om hotellet

Nobis Hotel Palma ligger i hjertet av Palma de Mallorca og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Plaza Mayor de Palma og Sankt Maria-katedralen i Palma. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Plaza España og 2,9 mi (4,6 km) unna Palma de Mallorca havn. Føl deg som hjemme i et av de 37 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Sengen har overmadrass og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene inkluderer designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

La Rambla - 0,1 km
Santa Magdalena kirke - 0,2 km
Plaza de Mercat - 0,3 km
Plaza del Rey Juan Carlos I - 0,3 km
Centre Cultural La Misericòrdia - 0,3 km
Passeig del Born - 0,3 km
Plaza Mayor de Palma - 0,4 km
Juan Miro-stiftelsen - 0,4 km
Fundación Juan March - 0,4 km
Placa de la Reina - 0,6 km
Olivar marked - 0,6 km
Palma rådhus - 0,6 km
Lonja de Palma de Mallorca - 0,7 km
Sankt Maria-katedralen i Palma - 0,7 km
Det kongelige palass i La Almudaina - 0,8 km

Den foretrukne flyplassen for Nobis Hotel Palma er Palma de Mallorca (PMI) - 10,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Restaurant NOI, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 1.10 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.55. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 4.40 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 2.20). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: EUR 75 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider