White Beach Resort Taghazout Adult friendly only

Taghazout, Marokko Flagget til Marokko

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa

Om hotellet

Velger du White Beach Resort Taghazout - All Inclusive som overnattingssted i Taghazout, er du en 1 minutters kjøretur unna Taghazout-stranden og 9 minutter unna Imourane-stranden. Dette resort-overnattingsstedet med hele 5 stjerner ligger 12,4 mi (19,9 km) unna Agadir marina og 13,5 mi (21,7 km) unna Agadir strand.

Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 6 utendørsbassenger eller 6 boblebad, kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-overnattingsstedet har dessuten wi-fi inkludert, concierge-tjenester og frisørsalong.

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.

Dette resort-overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på lokale og internasjonale retter på Restaurant Buffet, en av dette resort-overnattingsstedets mange spisesteder, som omfatter 4 restauranter og en kafé. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en strandbar eller en av overnattingsstedets 4 barer/lounger eller 2 bassengbarer. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Føl deg som hjemme i et av de 262 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og smart-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene har dusj, regndusjhode og gratis toalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider