Royal Hotel and Suites

Kassándra, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Flyplass Thessaloniki (SKG): 86.8 km (1 hour 1 min)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette leilighetshotellet er ideelt for strandferiegjester, og ligger i Polichrono, nær sjøen.

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, minibank og drikkeautomat. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Eiendommen til leilighetshotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy i garasjen eller på parkeringsplassen (uten ekstra kostnad). Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. En balkong er blant standardfunksjonene til noen rom. Rommene har king-size-seng eller sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Kjøkkenkroken har kjøleskap, kaffe- og tekoker og stekeovn. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Tøfler er inkludert. Badene er utstyrt med dusj. Hårføner, sminkespeil og badekåper er tilgjengelig for daglig bruk. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Det er også en snackbar ved bassenget. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling, minigolf og fiske tilgjengelig. Med vannski, kanopadling, kajakkpadling, snorkling og dykking tilgjengelig, vil fans av vannsport ha mye å velge mellom. Du kan nyte innendørsaktiviteter, inkludert bordtennis. Velværetilbudene på hotellet inkluderer et spa og massasjebehandlinger. Om kvelden kan du slappe av til levende musikk.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en kaf og en bar. Serveringsalternativene inkluderer halvpensjon og all-inclusive. Blant fordelene med et all-inclusive-opphold er ulike tilbud, inkludert et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Frokost, lunsj og en omfattende middagsbuffé byr på rikelig med deilig variasjon. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. I tillegg er spesialservering og snacks tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider