Ozkaymak Incekum Hotel

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Barnebasseng
  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstand sentrum: 101 km
  • Internet
  • Distance Centre: 2kmAlanya22kmAntalyaflyplassca101km

Om hotellet

Özkaymak Incekum Hotel er et godt valg for alle som ønsker å bo på et Ultra All Inclusive-hotell med fasiliteter for hele familien. Hotellet ligger i Avsallar, ca. 22 kilometer vest for Alanya, rett ved stranden.

Hotellet har to svømmebassenger, hvorav det ene har tre vannsklier (åpent hver dag kl. 10.00-12.00/14.00-17.30), et innendørsbasseng og et barnebasseng. Her kan du ta en svømmetur, slappe av i avslapningsbassenget eller ha det gøy med barna i bassenget med minivannrutsjebane. Hvis du foretrekker salte bad, ligger Middelhavet rett utenfor døren, bare noen få skritt fra hotellområdet. Solsenger og parasoller er gratis på stranden, og badehåndklær kan leies mot et depositum.

I spa-senteret kan du ta tyrkisk bad, og det er også mulig å få en avslappende massasje (mot betaling). Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du delta i yoga, pilates og tennis.

I høysesongen arrangerer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning. Etter mørkets frembrudd er det underholdning i form av show og levende musikk. For de minste barna arrangerer hotellet minidisco og morsomme aktiviteter. Hotellet har også en internasjonal miniklubb for barn i alderen 4-12 år og en lekeplass.

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og at det derfor ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider