Hotel Alea

El Arenal, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 11.0 km (13 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

HOTEL ALEA ligger ca. 600 m fra en offentlig sandstrand. De nærmeste restaurantene og barene finner du innen 100 m. Gamlebyen ligger ca. 18 km unna. Du finner butikker rett utenfor døren, og et supermarked ligger bare noen få meter fra hotellet. I nærheten finner du et diskotek som tilbyr underholdning i høysesongen. Stranden patruljeres av en badevakt og er tildelt blått flagg. Rett ved siden av stranden ligger en strandpromenade som innbyr til rolige spaserturer. Det klimatiserte, GPS-verifiserte hotellet har døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi (mot betaling), internetthjørne, 2 heiser, førstehjelpsutstyr og TV-stue. På utendørsområdet finner du et basseng (åpent hele året) med gratis solsenger, parasoller og håndklær. For barn er det også et integrert barnebasseng. Utenfor finner du dessuten en solterrasse. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen (mot betaling) og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. For de aller minste gjestene kan du få barnestoler, barnestoler og barnesenger. Hotellet tilbyr også klesvask og strykeservice mot en ekstra avgift. Strømforsyningen er 220 volt. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du leie bil og motorsykkel i nærheten av hotellet (mot en ekstra avgift). I resepsjonen kan du kjøpe billetter til utflukter i området. For gjester på bryllupsreise har hotellet spesialtilbud som champagne, musserende vin eller fruktkurv på rommet. Euro/Master Card aksepteres som betalingsmiddel. Hotellet er også tilrettelagt for rullestolbrukere takket være barrierefrie fasiliteter som en hotelldør som kan åpnes manuelt, barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere, heis som er tilgjengelig for rullestolbrukere og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Hotellet tilbyr halvpensjon, halvpensjon pluss, kun frokost og selvhushold. Frokosten serveres fra buffé. Middagen serveres også som buffé (tilvalg på forespørsel). Til måltidene finnes det en bufférestaurant (glutenfrie og vegetariske retter) og en bar samt bassengbaren. Til middagen blir du bedt om å ha på deg passende klær i restauranten. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 280 m

Drosjeholdeplass: ca. 300 m

Det er mulighet for å spille biljard. I tillegg til bordfotball og bordtennis finnes det en rekke andre sportsgrener som byr på stor variasjon i ferien. Når det gjelder underholdning for voksne, arrangeres det show om kvelden. Tilleggsinformasjon Hotellet har totalt 112 rom. Ett av disse rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede. Hotellet er tilrettelagt for homofile. Hotellpersonalet snakker engelsk, tysk, fransk og spansk.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider