Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Can Picafort, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Mallorca (PMI): 65.8 km (54 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Leilighetshotellet HOTEL & SPA FERRER JANEIRO ligger ved siden av en sandstrand. Du finner de nærmeste restaurantene og barene innen 1 km. Byens sentrum ligger rundt 1 km unna. Du finner en rekke butikker og et supermarked rett utenfor døren. Stranden patruljeres av en badevakt og er tildelt blått flagg. I nærheten av stranden finner du en strandpromenade hvor du kan ta en spasertur. Det klimatiserte hotellet har døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, 2 heiser, butikk, pengeautomat, boblebad, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr samt TV-stue med satellitt-TV. På uteområdet finner du en hage og et oppvarmet basseng som er sesongåpent (åpent hele året), der du kan låne solsenger, parasoller og bassenghåndklær gratis. Hotellet har også et barnebasseng. Du kan også slappe av utendørs på solterrassen. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. For de aller minste gjestene kan du få barnestoler, barnestoler og barnesenger. Hotellet tilbyr også klesvask og strykeservice. Hotellet har også en concierge-tjeneste. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret (mot en avgift). Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. For konferanser og andre forretningsmøter tilbyr hotellet et konferanseområde med totalt 60 sitteplasser, skriver og overheadprojektor. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bilutleie i nærheten av hotellet. I resepsjonen kan du kjøpe billetter til utflukter i området. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer hotellets egne søppelkasser, økologisk mat og økologiske måltider. Hotellet er også tilrettelagt for rullestolbrukere, blant annet med barrierefrie innganger, rom og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet all-inclusive, halvpensjon, kun frokost og selvhushold. Frokosten serveres fra buffé. Lunsj og middag serveres også fra buffé (tilvalg på forespørsel og mot ekstra kostnad). Hotellet har en bufférestaurant med terrasse (kalorireduserte, glutenfrie og vegetariske retter), en bar, en kafeteria og en bassengbar. Hotellets drikkemeny inkluderer døgnåpne internasjonale alkoholholdige drikkevarer. Passende bekledning er påkrevd til lunsj og middag. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 50 m

I omgivelsene kan du for eksempel prøve deg på vannaerobic. I løpet av ferien kan du også delta på aerobic- og yogakurs. Hotellet tilbyr også bordtennis. For syklister er det sykkelutleie, sykkelverksted og sykkeloppbevaring. De naturskjønne omgivelsene rundt hotellet egner seg også til lange fotturer. En badstue venter på deg i spaavdelingen. Hotellet tilbyr også massasje og fysioterapi. La deg skjemme bort i Hamam. Spedbarn kan passes i hotellets egen babyklubb. Større barn blir passet i barneklubben. Når det gjelder underholdning for voksne, tilbys kveldsshow og levende musikk. Noen av idrettene er allerede inkludert i prisen. Tilleggsinformasjon Overnattingsstedet har totalt 233 rom.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider