INNER Hotel Rupit Adults Only

Cala d'Or, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 58.4 km (49 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

INNER Hotel Rupit Adults Only ligger ca. 900 m fra en strand. Du finner de nærmeste restaurantene og barene innen 200 m. Sentrum ligger bare ca. 100 m unna. Du finner en rekke butikker og et supermarked rett utenfor døren. Det GPS-verifiserte hotellet har klimaanlegg, døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, internettilgang, heis, boblebad, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr og TV-stue med satellitt-TV. På hotellets uteområde finner du et saltvannsbasseng (åpent hele året), hvor du kan benytte deg av solsenger og parasoller gratis. Du finner også en solterrasse på taket av bygningen. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. Hotellet tilbyr også klesvask og strykeservice. Du kan også låne strykeutstyr på hotellet. Hotellet har også en concierge-tjeneste for din bekvemmelighet. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret. Strømforsyningen er 220 volt. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bil- og motorsykkelutleie i nærheten av hotellet. I resepsjonen kan du kjøpe billetter til utflukter i området. For gjester på bryllupsreise har hotellet spesialtilbud som et romantisk innredet rom, champagne, musserende vin, en gave eller en fruktkurv på rommet. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer hotellets egne resirkuleringsbeholdere, såpe-, sjampo- og lotiondispensere, økologisk mat og økologiske måltider og bruk av et lukket vannkretsløp. Derfor ble INNER Hotel Rupit Adults Only også tildelt et bærekraftsertifikat. American Express, Diners Club, Euro/Master Card og EC-kort godtas som betalingsmiddel. Hotellet er også tilrettelagt for rullestolbrukere takket være barrierefrie fasiliteter som skyvedør i inngangspartiet, automatisk hotelldør, barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere, gelender i heisen og baderom som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Hotellet tilbyr kun frokost som forpleining. Frokosten serveres som kontinental frokost eller som buffé. Til måltidene finnes det en restaurant (middelhavsretter, kalorireduserte, glutenfrie og vegetariske retter), en bar og en kafeteria. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 100 m

Drosjeholdeplass: ca. 100 m

For syklister er det sykkelutleie, sykkelverksted og sykkeloppbevaring. I nærheten av hotellet finnes det også flotte turstier, og hvis du ønsker det, kan du få følge av profesjonelle guider. Tilleggsinformasjon Hotellet har totalt 35 rom. Hotellet er tilrettelagt for homofile. Hotellpersonalet snakker engelsk, tysk, fransk, italiensk, nederlandsk, spansk og portugisisk.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider