Saulo By Puro

Playa de Palma, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Mallorca (PMI): 4.1 km (6 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Dette innbydende hotellet ligger i det vakre fritidsområdet Playa de Palma (Ca'n Pastilla) rett ved den fine sandstranden. Palma sentrum ligger ca. 5 km unna, og det er utmerkede offentlige bussforbindelser fra en holdeplass som ligger ca. 100 m fra hotellet. Gjestene vil finne mange shopping- og underholdningssteder der. Restauranter og barer er i nærheten.

3 enkeltrom og 36 dobbeltrom ligger på 5 etasjer og kan nås med heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer barnevakt, barnepass, bilutleie, medisinsk hjelp, transport, romservice, vaskeritjeneste og myntvaskeri. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. En balkong er blant standardfasilitetene til noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i king-size-sengen. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. En telefon med direktenummer, en flatskjerm-TV med satellittkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene er utstyrt med dusj og hårføner. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

En solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelig. Hotellet tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, minigolf, golf, fiske og ridning. Med windsurfing, padlebåt, kanopadling, seiling, katamaraning, kajakkpadling, snorkling og dykking tilgjengelig, vil fans av vannsport ha mye å velge mellom. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio og biljard. Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet. Aktivitetskoordinatorer organiserer et underholdningsprogram for voksne og barn.

Spisefasiliteter inkluderer en kafé og en bar. Restauranten har klimaanlegg og barnestoler for barn. Halvpensjon tilbys som serveringsalternativ. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj og middag kan gjestene velge mellom à la carte og en fast meny. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider