Hacienda San Jorge

Los Cancajos, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Hacienda San Jorge i Brena Baja som overnattingssted, bor du på stranden og rett ved både La Palma Beaches og Playa los Cancajos. Dette leilighetshotellet ved stranden ligger 3 mi (4,8 km) unna Playa de Los Guinchos og 3,3 mi (5,3 km) unna Playa de Bajamar. Føl deg som hjemme i et av de 156 gjesterommene, som har et tekjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommet har telefon, samt safe og separat sitteområde. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

La Palma Beaches - 0,2 km
Playa los Cancajos - 0,2 km
Playa de Los Guinchos - 1,4 km
Playa de Bajamar - 2,3 km
Santa Cruz de la Palma havn - 3,8 km
Santa Cruz de la Palma City Hall - 4,2 km
Insular Museum - 4,8 km
Playa la Martina - 7,5 km
Bodegas El Hoyo - 8,8 km
Casa Roja Museum - 9,2 km
Maroparque Zoo - 10,1 km
Playa del Pozo - 12,4 km
Playa Arenas Blancas - 13,1 km
Playa del Burro - 13,4 km
Playa de trigo - 19,6 km

Nærmeste store flyplass er Santa Cruz de la Palma (SPC) - 4,9 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette leilighetshotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Som gjest på Hacienda San Jorge kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom dagligvarebutikken/storkiosken. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg. Av hensyn til våre kunder tilbyr vi en rangering basert på vårt eget rangeringssystem.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 9.50 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette leilighetshotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider