Golden Sands Hotel Apartment

Bur Dubai, De forente arabiske emirater Flagget til De forente arabiske emirater

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 9 km
  • Flyplass Dubai (DXB): 20.3 km (31 mins)
  • Flyplass Abu Dhabi internasjonale lufthavn (AUH): 124 km (1 hour 19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Spa
  • Parking
  • distance_city: 100

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Leilighetshotellet Golden Sand 3 tilbyr et behagelig opphold i store og velutstyrte leiligheter. Hotellet ligger i Bur Dubai, og til World Trade Center er det ca. 1,5 kilometer. Shoppingsenteret Bur Juman ligger bare ti minutters spasertur unna hotellet.

Hotellet har et stort og innbydende bassengområde som er et godt utgangspunkt for sol, bad og herlig avslapping. Ved bassenget er det solsenger og parasoller.

De velutstyrte leilighetene (65m2) har en moderne og trivelig design. Leilighetene har et separat soverom og en stue med dobbel sovesofa. Samtlige har en møblert balkong, skrivebord, satelitt-tv, telefon, internett WiFi (gratis), aircondition, safe (avgift), kjøkkenhjørne med kjøleskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en sitteplass. For din bekvemmelighet finnes det også strykjern og strykebrett.

På Golden Sands finnes det restaurant, romservice og en populær kaffebar som serverer lettere retter. I nærområdet finnes det flere restauranter, flere kiosker som serverer hurtigmat og nattklubber.

På hotellet finnes det squashbaner, badstue, gym og nattevakt.

Velutstyrte leiligheter med sentral beliggenhet!

Visum med gyldighet i 30 dager gis automatisk på flyplassen ved ankomst til De forente Arabiske Emirater. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Skadet/ødelagt pass kan ikke benyttes. Nødpass aksepteres ikke. Vær oppmerksom på at stempel fra Israel i passet kan føre til visumavslag. Utenlandske statsborgere må kontakte ambassaden for informasjon om passregler og visumkrav. Man kontakter Ambassaden i Oslo på Tlf. 22 12 24 22.

Samtlige hoteller i emiratet Dubai er pålagt å kreve en turistskatt. Denne skal gjesten betale direkte til hotellet under besøket. Størrelsen på skatten avhenger av hotellets offisielle klassifisering. Skatt per rom og døgn ved et 3-stjerners hotell er 10 dirham, 4-stjerners hotell krever 15 dirham og på et 5-stjerners hotell er skatten 20 dirham. 

OBS! Du må betale et sikkerhetsbeløp på AED 600 ved ankomst. Det tilsvarer ca. 1446.19 SEK. Dette beløpet betales tilbake i sin helhet ved utsjekking, så sant du ikke har påført noen skader på overnattingsstedet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider