Marti Resort Hotel

Içmeler, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Marti Resort Hotel i Marmaris som overnattingssted, bor du ved bukten, kun 5 minutter å kjøre fra Marmaris strand og Icmeler-stranden. Dette resort-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 3,2 mi (5,2 km) unna Atlantis Marmaris vannpark og 3,3 mi (5,2 km) unna Aqua Dream vannpark. Føl deg som hjemme i et av de 280 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, hårføner og badekåper. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nirvana Beach - 0,5 km
Icmeler-stranden - 0,7 km
Mallmarine kjøpesenter - 1,9 km
Marmaris strand - 3 km
Marmaris vannpark - 4,4 km
Atlantis Marmaris vannpark - 5 km
Aqua Dream vannpark - 5,2 km
Blue Port kjøpesenter - 5,4 km
Ahu Hetman-sykehuset - 5,7 km
Caria sykehus - 6,2 km
Marmaris amfiteater - 6,7 km
Marmaris torsdagsmarked - 6,8 km
Ataturk-parken - 6,8 km
Marmaris store basar - 7,1 km
Halici Ahmet Urkay-museet - 7,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Rodos (RHO-Diagoras) - 72,8 km
Dalaman (DLM-Dalaman internasjonale flyplass) - 102,1 km

Foretrukket flyplass for Marti Resort Hotel er Dalaman (DLM-Dalaman internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Denne resorten tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Kapadokya Restaurant, en av denne resortens 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 4 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 850 TRY (én vei)
  • Kjæledyravgift: TRY 470 per kjæledyr, per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider