Vonresort Elite

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Antalya (AYT): 56.2 km (54 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vonresort Elite er et fint hotell, omgitt av grønt og perfekt for en herlig ferie. Tross barnebasseng og aktiviteter for barn, er det litt roligere her og passer utmerket for par som vil slappe av, nyte en drink ved bassenget og spise godt. Hotellet ligger et stenkast fra den egne stranda, og i samme område som Vonresort Golden Beach og Golden Coast.

Ta dagen som den kommer – du er på ferie

Bassengområdet består av stort friformet basseng, samt separat barnebasseng. Rundt bassengene er det solterrasse med solstoler, parasoll og badehåndklær (inkludert). Vil du heve adrenalinnivået litt, kan du dra til badelandet hos naboen Golden Beach. Den sies å være den største i området og har ni vannsklier av varierende modighetsgrad for voksne, og fire litt mindre sklier for barn. Du kan gå til den fine stranda på noen minutter. Der er det både solstoler og soltak. Vil du unne deg litt ekstra, kan du leie din egen cabana (liten badehytte) på badebrygga.

På Vonresort Elite kan du forme dagen din akkurat som du vil. Vil du holde deg aktiv, finnes det et aktivitetsteam som ordner ulike aktiviteter og konkurranser. Du kan også ta turen innom mosjonrommet, leie sykkel, eller prøve deg på vannsport på stranda (mot avgift). Som hotellgjest har du fri tilgang til tyrkisk bad og badstue. Massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger fås mot avgift. Barne- og ungdomsklubb finnes på stedet.

På kvelden kan du se ulike artister opptre, danse til levende musikk, eller hvorfor ikke avslutte kvelden på diskotek.

All inclusive og a la carte-restauranter

I resortens all inclusive inngår mat og drikke frem til 02:00. Frokost, lunsh og middag dekkes opp i bufféform i hovedrestauranten. Drikke, snacks, bakst og søtsaker finnes rundt på anlegget, tilgjengelige til sent på natt. Her finnes også flere a la carte-restauranter med ulik innredning. Noen av disse er på Golden Beach. Disse inngår ikke i all inclusive og betales på stedet. Varme og kalde samt lokalproduserte og importerte alkoholholdige drikker er inkludert 24/7 i lobbybaren.

I resorten er det også frisør, minisupermarked samt forretninger som selger suvenirer og masser av strandtilbehør. Vil du ha en hyggelig kveld i den sjarmerende byen Side, kommer du deg enklest dit med taxi (ca. 12 km).

Slik bor du

Velurustede, fine rom med moderne innredning – alle med bl.a. te- og kaffefasiliteter, balkong eller terrasse, samt sentralstyrt AC. I det lille kjøleskapet finner du vann og fruktjuicer (under hele oppholdet). Safe og Wi-Fi på rommet inngår. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, bad/dusj og wc. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, innendørs-/utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, badstue, boblebad (mot avgift), spa (mot avgift), bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

Daglig renhold inngår.

4 etasjer, heis.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og minst 3 netters opphold. Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider