White Suites Resort

Kassándra, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 5 m
  • Flyplass Thessaloniki (SKG): 79.1 km (55 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i den mest sjarmerende landsbyen Kassandra i Afytos på Moudounou-stranden. Sentrum av Afytos ligger bare 100 meter unna, hvor gjestene vil finne restauranter, barer og butikker. Afytos er en tradisjonell landsby med 28 århundrer med historie. Den er bygget på en stein der den ruver over havet, som en øy i Egeerhavet. Besøkende kan nyte Middelhavet med sitt krystallklare og varme vann og små sandstrender. Afytos busstasjon ligger ca. 400 m fra hotellet, og det er ca. 5 km til turistsenteret i Kallithea, med sine utesteder, og ca. 20 km til Nea Moudania. Petralona er rundt 60 km, Athos-fjellet er ca. 100 km og det er ca. 80 km til Thessaloniki lufthavn.

14 røykfrie rom er tilgjengelige for gjester i en 2-etasjes hovedbygning og 2 tilleggsbygg. Inn- og utsjekking er tilgjengelig for gjester i lobbyen. Tjenester og fasiliteter inkluderer en garderobe, safe, medisinsk hjelp, romservice og vaskeriservice. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Det er en rekke butikker også. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt.

Aircondition og justerbar sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Internett-tilgang, telefon med direktenummer og TV med satellitt-/kabelkanaler er også tilgjengelig. Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar.

Forfriskende drinker i snackbaren ved bassenget, etterfulgt av en dukkert i bassenget, er den perfekte måten å slappe av på. Solsenger og parasoller på terrassen inviterer gjestene til å slappe av og slappe av. Fritidsaktiviteter og fasiliteter på hotellet inkluderer golf, skjønnhetssalong og antialdringsbehandlinger eller massasjebehandlinger mot en avgift.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en røykfri restaurant, en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast, halvpensjon og helpensjon. Til frokost serverer gjestene seg selv på den sjenerøse buffeen. Ulike retter kan bestilles à la carte til lunsj og middag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider