Kasbah Igoudar Boutique Hotel and Spa

Marrakesh, Marokko Flagget til Marokko

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Marrakesh (RAK): 33.5 km (38 mins)

Om hotellet

Velger du Kasbah Igoudar Boutique Hotel and Spa som overnattingssted i Lalla Takarkoust, vil du bare ha 5 minutter å gå til High Atlas og Takerkoust Dam. Denne riaden med hele 5 stjerner ligger 18,4 mi (29,6 km) unna Oasiria vannpark og 21,8 mi (35,1 km) unna Jemaa el-Fnaa. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Gratis internettilgang via kabel og wi-fi gjør at du kan surfe på nettet, og rommets parabol-TV byr på underholdning. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, gratis toalettartikler og hårføner (på forespørsel). Rommet har telefon, samt safe og minibar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

High Atlas - 0,1 km
Takerkoust Dam - 0,2 km
Lalla Takerkoust-sjøen - 0,3 km
Toubkal nasjonalpark - 14,5 km
Aguergour paragliding - 17,1 km
Noria golfklubb - 28,7 km
Royal Club ridesenter - 29,6 km
Oasiria vannpark - 29,6 km
M'hamid Qdim-hospitalet - 30,9 km
La Plage Rouge - 31,2 km
Maatallah-moskeen - 31,7 km
Kasbah-moskeen - 34,2 km
Moulay Al Yazid-moskeen - 34,2 km
Saadiske graver - 34,2 km
Menara kjøpesenter - 34,7 km

Den foretrukne flyplassen for Kasbah Igoudar Boutique Hotel and Spa er Marrakech (RAK-Menara) - 33,3 km

Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Planlegger du en event i Lalla Takarkoust? Som en av denne riaden sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 70 kvadratmeter, blant annet et møterom. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet (på forespørsel), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng, et boblebad og en utendørs tennisbane. Denne riaden i art deco-stil tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På denne riaden tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 08.30 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Nyttårsmiddag (31. desember): MAD 750
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: MAD 28 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Disse kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av rommet du bestiller, og lengden på oppholdet.

Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 100 MAD per person
  • Avgift for ekstraseng: 350 MAD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tilbyr transport fra flyplassen (eventuelt mot et tillegg). Gjestene må kontakte overnattingsstedet for å oppgi informasjon om ankomsten 48 timer før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne riaden før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider