Flacalco Hotel & Apartments

Cala Ratjada, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 600 m
  • Flyplass Mallorca (PMI): 80.0 km (1 hour 5 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette leilighetshotellet ligger ca. 500 m fra stranden (sand, grus/brostein), i et livlig nabolag midt i hjertet av Cala Ratjada. Herfra kan gjestene enkelt utforske området, og det er mange muligheter for fritidsaktiviteter i nærheten. Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) flyplass ligger omtrent 50 km unna.

Leilighetshotellet ble modernisert i 2022. Hotellet har 2 heiser og har 93 røykfrie rom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Leilighetshotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel vil sette pris på sykkelutleie (mot en avgift). Sykkelbod er også tilgjengelig. Et forretningssenter med projektor og flippover og penner er tilgjengelig.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan slappe av på balkongen eller terrassen. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i sovesofaen. Ekstra senger eller barnesenger kan tilbys på forespørsel. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Det er en fullt utstyrt kjøkkenkrok med minikjøleskap, mikrobølgeovn, kaffe- og tekoker og stekeovn. En telefon, satellitt-TV, en vekkerklokke og WiFi gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene har dusj og badekar. Hårføner, sminkespeil og badekåper er inkludert. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. 1 rullestolvennlig rom kan bestilles. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur i utendørsbassengområdet. En terrasse med solsenger og parasoller er tilgjengelig. Forfriskende drinker serveres i snackbaren ved bassenget. Fritidstilbudet på leilighetshotellet inkluderer biljard og fotturer. Mot en avgift kan gjestene også spille golf, paddletennis, ridning og dykking. En danseklubb tilbyr moro og underholdning.

En bufférestaurant, en kafé, en bar og en lobbybar er tilgjengelig for gjestene. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ. En kontinental frokost garanterer en god start på dagen. Diettmåltider, glutenfrie måltider, vegetarretter og økologisk mat kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider