Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana, Gourmet by Karisma

Punta Cana, Dominikanske republikk Flagget til Dominikanske republikk

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Punta Cana (PUJ): 40.3 km (41 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Velger du Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana, Gourmet All Inclusive by Karisma i Punta Cana (Uvero Alto) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre fra Macao-stranden og Sirenis Aquagames vannpark. Dette resort-overnattingsstedet med luksuriøse fasiliteter ligger 18,2 mi (29,4 km) unna Playa Bávaro og 18 mi (28,9 km) unna Punta Cana bysentrum. Føl deg som hjemme i et av de 460 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med MP3-dokkingstasjon og Flatskjerm-TV. Sengen har sengetøy av topp kvalitet og samtlige rom har en dobbeltsovesofa. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sirenis Aquagames vannpark - 2,8 km
Macao-stranden - 8,5 km
Cana Bay golfklubb - 14,6 km
Punta Blanca golfbane - 17,3 km
Arena Gorda-stranden - 18,2 km
Splash Water Park - 18,8 km
Iberostar golfbane - 19,8 km
White Sands Golf Course - 20,9 km
Arena Blanca Beach - 21,1 km
Princess Tower Casino, Punta Cana - 21,8 km
Cocotal Golf and Country Club - 21,9 km
Cortecito-stranden - 22,5 km
Aroma’s Museum - 23,8 km
Playa Los Corales - 24,4 km
Manati Park Bavaro - 25,5 km

Den foretrukne flyplassen for Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana, Gourmet All Inclusive by Karisma er Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass) - 40,7 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 9 utendørsbassenger, inkludert adgang til badeland og en lazy river. Dette resort-overnattingsstedet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Dette overnattingsstedet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på middelhavsretter på Zest, en av dette overnattingsstedets 9 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.00.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 80 USD (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider