Hotel Monterosa

Genova, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Roma Fiumicino (FCO): 446 km (4 hours 38 mins)

Om hotellet

Midt i den historiske bykjernen finner du dette familieeide hotellet, som er blitt drevet at den samme familien siden 1920-tallet. Renovert i 2021. Stranden og strandpromenaden ligger bare en kort spasertur unna (omtrent 500 meter). Hotellets restaurant er kjent over hele området for sin gode mat og atmosfære.

​Baren «La Terrazza» ligger på hotellets terrasse og er åpen i sommermånedene. Her er det en avslappende atmosfære med komfortable rottingmøbler, og en del av terrassen er dedikert til barn som kan leke trygt mens foreldrene slapper av noen få skritt unna.

Nedenfor terrassen ligger bassengområdet i rolige omgivelser, omgitt av blomster, sitrustrær og den vakre hotellbygningen. Bassenget har barneavdeling og separat boblebad, og her finnes det også komfortable solsenger i både sol og skygge.

Hotellet tilbyr ulike typer rom for alle behov. De er utstyrt med gratis Wi-Fi, satellitt-TV og eget bad. Om morgenen serveres en god frokostbuffé. Halv- og helpensjon er tilgjengelig mot en avgift.

I resepsjonen kan du låne sykkel for enkel utforskning av området.

Chiavari ligger i hjertet av et område rikt på naturlig skjønnhet: Fra vakre Cinque Terre med sine fantastiske turstier til kjendisspekkede og eksklusive Portofino.

Hotellet er det perfekte valget for deg som elsker å gå på fotturer eller sykle og samtidig slappe av og nyte god mat, sol og bading.

Slik bor du

Lyse og freshe rom, renovert i 2021. Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner og bad/dusj. Havutsikt.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, åpen april- oktober, strandservice (mot avgift), trimrom (mot avgift), bar, Wi-Fi, parkering (mot avgift), begrenset antall.

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, € 15.00/natt.

Annet

Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

3 etasjer, heis.

Frinetter

Bo 3 dager - betal for 2 eller bo 7 dager - betal for 5 i perioden 13/10-22/12 2024. Bo 7 dager - betal for 6 i periodene 24/4-31/5 2024 eller 29/9-13/10 2024. Bo 14 dager - betal for 13 i perioden 31/5-29/9 2024.

Ankomst

Innsjekkingstid: 12:00, utsjekkingstid: 14:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider