Botel Albatros

Praha, Tsjekkia Flagget til Tsjekkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Praha (PRG): 15.6 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette temahotellet ligger rett i sentrum av Praha, kun en kort spasertur fra det historiske sentrum. Gjestene vil finne restauranter, barer, natteliv, forbindelser til offentlig transportnettverk og butikker rett utenfor hotellets dørstokk og jernbanestasjonen rundt 1 km unna. Gamlebytorget ligger bare 300 meter unna, og Karlsbroen ligger 500 meter fra hotellet. Praha-Ruzyně internasjonale flyplass ligger ca. 15 km fra temahotellet.

Hotellet har heis og har 4 leiligheter og 82 dobbeltrom. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Det er en rekke butikker også. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer medisinsk hjelp, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste og et mynt-opererte vaskeri. Konferanserommet er tilgjengelig for konferanser, foredrag og møter.

Rommene har kjøkken og bad. Sentralvarme sørger for behagelige temperaturer. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene har hårføner og er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har 5 familierom og røykerom.

Finværet kan nytes på terrassen. For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet sykling/terrengsykling. En nattklubb tilbyr moro og underholdning.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En rekke spesialiteter venter gjester i den luftkondisjonerte, røykfrie restauranten. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. Til frokost serverer gjestene seg selv på den sjenerøse buffeen. Ulike retter kan bestilles à la carte til lunsj og middag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider