Rayong Marriott Resort & Spa

Koh Samet, Thailand Flagget til Thailand

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Spa
  • Flyplass Bangkok (BKK): 189 km (2 hours 23 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Klaeng ligger Rayong Marriott Resort & Spa fint til ved havet. Herfra er vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Ban Phe-bryggen og Sunthon Phu minnesmerke. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 7 mi (11,3 km) unna Laem Mae Phim-stranden og 7,5 mi (12,1 km) unna Suan Son strand. Føl deg som hjemme i et av de 205 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rim Pae-stranden - 0,7 km
Khao Laem Ya - Mu Ko Samet nasjonalpark - 2,2 km
Rayong Botanical Garden - 2,7 km
Laem Maepim-stranden - 7,9 km
Laem Mae Phim-stranden - 11,3 km
Suan Son strand - 12,1 km
Ao Khai-stranden - 13,3 km
Ban Phe-bryggen - 13,7 km
Sunthon Phu minnesmerke - 14,7 km
Sri Ban Phe-bryggen - 15 km
Sopha arboretum - 17,4 km
Rayong akvarium - 17,6 km
Laem Noina - 20,8 km
Raksamaebroen - 21,3 km
Mae Rumphung strand - 22,2 km

Den foretrukne flyplassen for Rayong Marriott Resort & Spa er Suvarnabhumi internasjonale flyplass (BKK) - 189,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Klaeng? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1110 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Smak på internasjonale retter på C-Salt, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en strandbar eller en av overnattingsstedets 3 barer/lounger eller 2 bassengbarer. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. THB 648 for voksne og THB 324 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 2800 THB (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 1900.0 THB per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider