Silken El Pilar Andalucía Hotel

Estepona, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Málaga (AGP): 76.4 km (55 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester inkluderer en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, vaskeritjeneste og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt.

Sentralvarme sørger for at rommene holder akkurat riktig temperatur. Safe og minibar er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Andre funksjoner inkluderer telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene har hårføner. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Finværet kan nytes på terrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet minigolf. Ulike velværealternativer er tilgjengelig på hotellet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam og massasjebehandlinger.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en kafé og en bar. I tillegg til frokost tilbyr hotellet også lunsj og middag à la carte. Spesielle kulinariske alternativer, som diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Retur

Tilgjengelige romtyper og måltider