Apollo Spa Resort - Ulta - Indoor Pool, Steam Bath & Sauna - Aphrodite Beauty Spa

Golden Sands, Bulgaria Flagget til Bulgaria

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 450 m
  • Flyplass Varna (VAR): 24.7 km (31 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 3,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette spa-feriestedet ligger i en rolig del av Golden Sands, ca. 300 m fra stranden. Hotellet har utsikt over både feriestedet, med utsikt over andre hoteller mot havet, samt hovedveien og skogen. Severdigheter i nærheten inkluderer Aquapark (100 m), og delfinariet og planetariet i Varna, 18 km fra Golden Sands. Varna lufthavn og Burgas lufthavn ligger henholdsvis 25 og 150 km unna.

196 røykfrie rom ligger på 7 etasjer og kan nås med 3 heiser. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og minibank. Trådløs internettilgang (uten ekstra kostnad) lar gjestene surfe på internett og ta igjen e-post. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Ferieanlegget har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. Barna kan kose seg på lekeplassen. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom og et lekerom. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil (mot en avgift). Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakttjeneste (på forespørsel og mot et gebyr), en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice (mot et gebyr), en vaskeritjeneste, en myntoperert vaskeri, hotelllege og hotellbuss. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleietjenesten (uten ekstra kostnad) for å utforske området rundt. Et kontorsenter med projektor, faksmaskin og flippover og penner er tilgjengelig. Forelesninger, presentasjoner og møter kan holdes i et av de 9 konferanserommene.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. I de fleste boenhetene kan du nyte delvis sjøutsikt fra en balkong eller terrasse. De fleste boenhetene har sjøutsikt. For unge reisende kan barnesenger tilbys. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Det er også et strykesett og en buksepresse. En telefon, satellitt-TV, en radio, en vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Hårføner, sminkespeil og badekåper er tilgjengelig på badene til daglig bruk. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom kan bestilles.

Gjestene kan trene eller bare slappe av i utendørs- og innendørsbassengene. Barn kan plaske rundt i et spesielt badeområde bare for dem. Solsenger og parasoller på solterrassen skaper et perfekt sted for gjestene å slappe av og slappe av. Et utvalg av forfriskende drinker venter gjestene i bassengbaren. Feriestedet tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert tennis, boccia, volleyball, basketball og bueskyting. Vannsportentusiaster tilbys vannaerobic. Sportsentusiaster tilbys også et bredt spekter av innendørsaktiviteter, inkludert treningsstudio, bordtennis, badminton, biljard, yoga, aerobic og pilates. Det finnes et velværeområde med badstue, dampbad, akupunkturbehandlinger, antialdringsbehandlinger og ayurvedabehandlinger og mot en ekstra avgift spa og skjønnhetssalong. Fritidsfasiliteter inkluderer en barneklubb, levende musikk og en danseklubb.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en kafé, en bar og en lobbybar. Deilige spesialiteter venter gjestene i 2 røykfrie, luftkondisjonerte restauranter. Cateringalternativene inkluderer alt inkludert og spesialtilbud med alt inkludert. En deilig og variert buffé venter gjestene til frokost, lunsj og middag. Vegetariske retter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. I tillegg er spesialservering og snacks tilgjengelig. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon. Ferieanlegget tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider