Triopetra Luxury Villas Fournou Lago

Agía Galíni, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant

Om hotellet

I Agios Vasileios ligger Triopetra Luxury Villas Fournou Lago plassert på the Strip og kun 5 minutter å kjøre fra både Triópetra og Mikrí Triópetra. Denne villaen ved stranden ligger 1,7 mi (2,8 km) unna Agios Pavlos Sandhills' Beach og 2,4 mi (3,8 km) unna Ligres Beach. Skjem bort deg selv og bo på et av de 2 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med peis og privat basseng. Sengen har overmadrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen møblert balkong. Ethvert kjøkken er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse, ovn og komfyrtopp. På rommet tilbys du en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi inkludert som holder deg tilkoblet Internett. Rommene har privat bad med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Triópetra - 2 km
Mikrí Triópetra - 2,5 km
Agios Pavlos Sandhills' Beach - 3,3 km
Ligres Beach - 3,5 km
Katsouni Beach - 4,4 km
Foinikídia - 5,9 km
Alatsónkremnos - 6 km
Podaré - 6,9 km
Gialopotama Beach - 7,2 km
Klíma - 7,3 km
Prasonísi - 7,5 km
Pacheiá Ámmos - 7,6 km
Anatoliká Beach - 8,3 km
Paralía Kefála - 8,7 km
Dynónisos Beach - 9,7 km

Den foretrukne flyplassen for Triopetra Luxury Villas Fournou Lago er Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis) - 99,3 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Denne villaen tilbyr også barnepass (inkludert), et spillrom og TV i fellesområdet. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På denne villaen tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Av hensyn til våre kunder tilbyr vi en rangering basert på vårt eget rangeringssystem.
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Opptil 2 barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Overnattingsstedet får profesjonell rengjøring; det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Hvert gjesterom vil stå ubrukt i minst 24 timer mellom hvert opphold.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 19.
  • Overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Health First (Hellas).
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra CDCs retningslinjer for COVID-19, Verdens helseorganisasjons (WHO) retningslinjer for COVID-19, Intertek Cristal (tredjepartsekspert – global), CovidClean (Safehotels – global ekspert) og GBAC STAR Facility Accreditation (global ekspert).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider