Søk reise
Hei! Denne kampanjen er avsluttet. Følg med oss videre for flere gode tilbud!
new.york_141221701

Storbyferie i New York - utreise med KLM fra 7 byer

Kampanje med KLM – New York fra 3412,-
Reiseperiode: 15/10-30/6 2016
Salgsperiode: 15/10 – 29/10

New York – byen som ikke sover og med rette kan kalle seg verdens hovedstad og ingen annen by kan leve opp til dette!
ETT HAV AV MULIGHETER: For en turist med noen dagar til fornøyelser, hygge, shopping og sightseeing er New York først og fremst en by med verdensberømte severdogheter, fascinerende historie, et vanvittig bra kulturtilbud, mote, fantastiske shoppingmuligheter, restauranter med kjøkken fra alle verdenhjørner, musikaler, museer, konserter, etc. I Central Park kan du lett gå deg vill blant trærne og i elvene runt Manhattan kan du ta en båttur.

For storbyferie i New York, sjekk i flysøk nedenfor. Her legger du inn ønskede reisedatoer og reisetider, og du kan enkelt legge til hotell og ønsket standard/antall stjerner og antall personer i prosessen undervies.

KLM flyr fra følgende 7 byer : Oslo, Torp/Sandefjord, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Ålesund. Flybilletter til New York (og eventuelt hotell) bestilles via vår samarbeidspartner SOLFAKTOR.

Velg flytider først - så kan du legge til hotell underveis om det er ønskelig

Velg avreisestedDestinasjon
New York
new.york_155390825

En spasertur i fantastiske Central Park er et must!

Hvordan angriper man denne herlige byen som New York er? Av egen erfaring kan vi varmt anbefale en tur opp i Empire State Building. Om du liker å stå i kø, er frihetsgudinnen plassen (du kan også ta en båttur ut uten å gå i land, prøv feks “The Beast” som farter rundt i full fart med dunkende musikk). Metropolitan Museum of Art er et av verdens største og fineste kunstmuseer. MOMA er verldens mest kjente samtids museum. Teaterdistriktet rundt Broadway tilbyr en mengde musikaler (billetter til rabattert pris kjøper du på Times Square). Kunsthandlere og nattlivet i Soho og Greenwich Village gir deg en følelse av av det intellektuelle kunstnerlivet i byen. Det nye Freedom Tower med minnesplassen bør man få med seg.

new.york_165497876

Gule taxier og New York hører sammen hele året!

new.york_97434113

Ingen tvil om hvilken by det er frihetsgudinnen passer på!