Personvern

For å ta hensyn til ditt personvern på best mulig måte gir vi deg her en oversikt over hva vi bruker dine personopplysninger til, og hvordan vi lagrer disse personopplysningene.

Personopplysninger

Reisegiganten AS, herunder restplass.no, fører register over personopplysninger (f. eks. navn, fødselsdato, adresse, e-post og telefonnummer) du har gitt ved bestillingen av en reise. Nødvendige opplysninger blir behandlet av oss og våre samarbeidspartnere, som flyselskap og hotell. Dette er nødvendig for at vi skal kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg, men også for å oppfylle forpliktelser iht. gjeldende lover og regler. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service vedr. reisen via e-post, telefon, sms og post. Personopplysningene vil aldri bli gitt eller solgt videre.

Lagring av personopplysninger

Når du bestiller din reise tillater du at dine personopplysninger lagres av Reisegiganten AS i tre år. Gjør du en ny reisebestilling innen tre år fra siste reise, spares opplysningene i ytterligere tre år. Ved reklamasjoner kan visse opplysninger spares i ti år for å oppfylle krav i bokføringsloven og Reisegigantens ansvarsforsikringer.

Brukerinformasjonskapsel

Vi benytter oss av brukerinformasjonskapsler (cookies). Dette gjør vi for at restplass.no skal fungere best mulig. Informasjonen blir ikke videreformidlet, og kan heller ikke identifisere sensitive opplysninger om deg. Noen brukerinformasjonskapsler benyttes også for at vi skal kunne tilby deg relevante tilbud basert på dine egne preferanser – såkalt remarketing.