Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Bridgetown

Topp » Barbados » Bridgetown
Klikk på bildet for å se neste
  Et vanlig syn i Bridgetown er de fargerike husene Neste 
Bridgetown

Britisk kolonistil møter karibiske farger i Bridgetown

Barbados' hovedstad heter Bridgetown, og ligger på vestkysten av øya. Det er en liten by man gjerne bør settre av en dag til å besøke. Her går dagliglivet sin vante gang, og det er et behagelig tempo og en karibisk atmosfære som rår. De små fargerike husene ligger på rekke og rad, og små kafeer og barer inviterer til en pust i bakken. Her finnes også mange flotte bygg i britisk kolonistil, og Barbados er kanskje selve definisjonen på begrepet.

Bridgetown er tax-free, og den shoppingglade vile like seg her, med gode muligheter for å gjøre handlekupp på merkevarer. Kjøp gjerne også lokale håndverk og souvenirer. Rom og krydder er populært å ha med hjem.

I 2011 ble Bridgetown utnevnt som et av de 25 nye stedene på UNESCO sin verdensarvliste. Bor du i Holetown eller St. Lawrence Gap er det kort vei inn til hovedstaden, så sett gjerne av en dag til byvandring.


» Kart over Bridgetown
Et vanlig syn i Bridgetown er de fargerike husene Bridgetown er anløpshavn for alle cruisebåtene Et sjarmerende hus fra en av forstadene til Bridgetown Bilde fra marinaen i Bridgetown
Bridgetown Clock Tower er et landemerke i byen og har eksistert i 135 år Folk fra Barbados er stolt over Kensington Oval, nasjonalarena for cricket Big game fishing er populært og i marina ligger båtene klare for å ta med turister Utenfor Bridgetown er det bygget flere moloer