Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Mykonos

Topp » Hellas » Mykonos

Mykonos
Mykonos tilhører øygruppen Kykladene og ligger midt i Egeerhavet. Mykonos er en vakker øy med små hvitkalkede hus, blomster og blått treverk, vindmøller, koselige restauranter og kafeer. Altså, her er alt det vi forbinder med gresk atmosfære.

De største stedene på Mykonos er Mykonos by og Chora. Mykonos er ei partyøy og hit kommer mange jet-settere for å feste. Dette merkes på prisene på øya. Legger du ferieturen til Mykonos så bør du ta båtutflukter for å besøke de andre øyene i arkipelet bl.a. Ios, Paros og Antiparos.Øyas historie og kultur strekker seg tilbake til før antikken og har en stor plass i den greske mytologien.

Mange av Mykonos større strender er har et stort antall feriegjester i sesongen. Derfor er det lurt å utforske omgivelsene for å finne en strand med et mindre antall besøkende. På de store strendene er det et stort utvalg av vannsportsaktiviteter og dykkermuligheter. I et tyrkisblått og krystallklart vann vil dykkingen gi deg flotte opplevelser.

Førnøyelseslivet er fremfor alt i Chora. Det er der klubbene og barene ligger.

På øya er det gode bussforbindelser, samt at det er enkelt å leie seg både bil og moped.

Mykonos - Greece - Engelsk


Agios Stefanos
 

Mykonos By
Mykonos By er veldig vakkert bygd, arkitekturen er fantastisk. Mengder av små hvite hus og smale gater. Men det genuine greske slutter nesten her, det er ikke mye igjen av det som en gang var en øy hvor fiske var den viktigste livsnæringen. I dag er Mykonos By en fornøyelsesmetropol med stort sett ubegrenset utvalg av restauranter, barer, klubber og diskotek, og førnøyelsene foregår døgnet rundt.
» Bilder fra Mykonos By

Tourlos
Tourlos er en liten ferieby som ligger i femten minutters gange fra , som er en havneby hvor mange ferger og cruiseskip legger til.

Stranden følger kystlinjen vestover og byr på mange flotte viker og bukter.
» Bilder fra Tourlos

Agios Stefanos | Mykonos By | Tourlos