Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Bali

Topp » Indonesia » Bali
Klikk på bildet for å se neste
  Yoga er en populær aktivitet på hotellenes mange spa avdelinger Neste 
Bali

Rimelig luksus på vakre Bali

Bali er en stor øy i Indonesia, og er landets mest kjente turistmål. Øya er svært frodig, og med sin beliggenhet ca rett på Ekvator, er klimaet stabilt hele året. Det er mest nedbør i desember, og minst på sommeren. Juli er derfor en fin måned å reise til Bali på, men selv i de mer regnfulle månedene går det fint an å reise. Det er mye å se og oppleve, og mange utfluktsmuligheter både på Bali og til nærliggende øyer. Lombok og Gili-Øyene er de mest kjente.

Foruten opplevelser og utflukter utenfor hotellene, er selvsagt spa og velvære både populært og billig på Bali. Her kan du nyte deilige massasjer og behandlinger for en hyggelig pris. Spa tilbys på de fleste større hoteller og i turistområdene ellers på øya. Yoga er også en populær aktivitet, og mange instruktører tar sine utdannelser nettopp på Bali.

Du kan reise til Bali både med vennegjengen, på bryllupsreise, med barn og alene. Kuta Beach er et livlig område med mange backpackere og en ung atmosfære. Nusa Dua, Jimbaran og Seminyak er roligere områder med mange luksuriøse hoteller og en avslappet stemning.

Prisnivået på Bali er lavt, og selv de virkelig flotte hotellene har ofte gode priser. Det er meget billig å spise og leve her, og dette gjør Bali til et meget prisgunstig reisemål.

Yoga er en populær aktivitet på hotellenes mange spa avdelinger Nusa Dua har hvite sandstrender og en rekke kjente hoteller Vakker solnedgang over den aktive vulkanen Mount Agung, det høyeste punktet på Bali På Jimbaran beach ligger 5-star hotellene på rekke og rad
Solnedgang på populære og livlige Legian Beach Vannfallet Tegenungan er populært for både bading og fotomotiver I Ubud moneky forest kan man få hilse på disse sjarmerende skapningene På Bali finnes det mange flotte golfbaner