Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Reykjavik

Topp »  » Reykjavik
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Reykjavik
Eksotiske Reykjavik byr på pulserende, ungdommelig og trendy natteliv, deilige varme kilder, gode restauranter samt flott natur. Reykjavik er et perfekt reisemål for de eventyrlystne.

Reykjavik er en ung by, omringet av hav og fjell og uberørt natur. I Reykjavik kan du få pleie for kropp og sjel, eller kose deg i det pulserende utelivet. Utelivet i Reykjavik er veldig ungdommelig og trendy. Det er liv til langt utpå natt i Reykjavik. Sentrum i Reykjavik er ikke stort, og de fleste barene og restaurantene ligger ganske nært hverandre her.

Det er flere oppvarmede utendørsbasseng som du bør prøve når du er i Reykjavik. Det er utrolig godt å hoppe nedi det varme vannet når en kjenner hvor kaldt det er i luften i Reykjavik. Dette er også meget populært bland islendingene selv. Avslutt gjerne badeopplevelsen i Reykjavik med en tur i badstua.

Geysir som ligger utenfor Reykjavik bør besøkes. Her finner du varme kilder, og en av de spruter vann hele 20 meter opp i luften. Fossefallet Gullfoss bør du også ta turen til når du er i Reykjavik, det er et stykke utenfor byen, men vel verdt et besøk. Den Blå Lagune er en stor naturlig varmekilde som holder 39-40 grader, som ligger noen mil utenfor Reykjavik.

Shopping i Reykjavik gir muligheter for lokale varer, men det er også flere spennende utenlandske butikker. Islandske designere har åpnet flere butikker i Reykjavik, og her finner du nydelige moderne klær.

Reykjavik har mange muligheter for aktiviteter foruten varme kilder kan du kan ta deg en klatretur, spille golf, ri på islandshest, ta en fiske- eller bretur, samt guidede turer på hvalsafari.


» Kart over Reykjavik
Bilder fra Reykjavik Bilder fra Reykjavik Bilder fra Reykjavik Bilder fra Reykjavik
Bilder fra Reykjavik Bilder fra Reykjavik Bilder fra Reykjavik Bilder fra Reykjavik

Reykjavík