Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Bologna

Topp »  » Bologna
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Bologna
Bologna er en kulturby som har verdens eldste universitet, og er kjent for sitt enestående kjøkken. Bologna har også flere sjarmerende puber og kafeer som er vel verdt et besøk.

Bologna er også en veldig stor messe og konferanse by. For eksempel så arrangerer verdens internasjonale barnebokmesse i Bologna hvert år.

Det er kaldt på vinteren i Bologna, mens det er veldig varmt på sommeren. Våren og høsten er derfor den beste tiden å reise. Selv om Bologna ikke er noe typisk turistmål, har Bologna blitt et mer populært i de siste årene.

I Bologna finner du flere små sjarmerende butikker. Billig er det ikke nødvendigvis, men det er mye pent å kjøpe, flotte sko, klær etc.

Det er flere restauranter i Bologna som serverer utsøkt mat. Det skal mye til for at du er uheldig med maten, nesten uansett hvilken restaurant du velger. Som i Italia ellers, så får du meget bra mat i Bologna. Tagliatelle, pizza eller lasagne har du nok spist før, men prøv det i Bologna, da kjenner du hvordan det virkelig skal smake.

Det skjeve tårn finner du ikke bare i Pisa, men også i Bologna, Torre degli Asinelli. Tårnet er fra det 12.århundre og har en fantastisk utsikt over Bologna fra toppen, dersom du tar turen opp.

I Bologna finner du også en av Italias største kirken fra middelalderen, Petronio. Kirken er full av gotiske bueganger, og er veldig flott. Du finner flere kirker i Bologna som er verdt et besøk. Stefano er et byggverk som består av fire kirker fra middelalderen, hit bør du ta turen. Kunstgalleriet i Bologna bør du også besøke, her finner du flotte samlinger av Giotto, Raffaello med flere.


» Kart over Bologna
Bilder fra Bologna Bilder fra Bologna Bilder fra Bologna Bilder fra Bologna
Bilder fra Bologna Bilder fra Bologna Bilder fra Bologna Bilder fra Bologna