Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Riminikysten

Topp » Italia » Riminikysten

Riminikysten
Denne spesielle kyststrekningen starter sør for Venezia og strekker seg sørover til Ancona. Dette maleriske kystområdet betegnes som Adriaterhavets riviera.

Kyststrekningen er veldig populær både blant italienere og tilreisende. Her glir den ene nydelige stranden over i hverandre. Den vakreste av dem er antagelig Cesenatico som er sju kilometer lang og har en nydelig pinjeskog som bakteppe.

Du kan oppleve hele denne kyststrekningen på flere måter. Enten kan du velge deg "toghopping" fra sted til sted, kjøre bil eller ta sykkelen fatt. Det er anlagt flotte sykkelstier og veier langs hele kyststrekningen. Det du opplever på turen langs denne kyststrekningen er et kulturlandskap med spennende historiske severdigheter, koselige overnattingssteder og ikke minst en kulinarisk reise i Italias mattradisjoner.

Kart Riminikysten

Cattolica
Cattolica har et lite koselig sentrum med flere gode uteserveringer. Langs byen strekker den brede flotte sandstranden seg. Cattolica er perfekt for barnefamilier som vil ha en stille og rolig ferie.
» Bilder og kart fra Cattolica

Riccione
Riccione er en moderne og travel badeby i Nord Italia, nærmere bestemt på . På den andre siden er den også en by med mye historikk,faktisk helt tilbake til ca to hundre år før vår tid.

Byen har en spektakulær kystlinje med en vidunderlig sandstrand. Denne er delt inn i soner for ulikeaktiviteter og barn har faktisk sine egne trygge soner.

Sykling er veldig populært i dette området av . Så her kan du legge ut på flotte sykkelturer i godt merkede løyper lagt i et vakkert terreng.

I høysesongen forvandles deler av bykjernen til et livlig ungdomssted. Langst strandpromenaden ligger det restauranter, barer, diskoteker og butikker på rekke og rad. Riccione er kjent for sitte høye partynivå, og er et populært sted for unge mennesker. Det finnes ca. 300 puber og diskoteker i badebyen. Men byen er også en god destinasjon for barnefamilier pga av alle temaparkene i distriktet.
» Bilder og kart fra Riccione


Rimini
Er du ute etter et feriested som har "alt", er Rimini et godt alternativ. Her kan du nyte det gode strandliv, en aktiv sykkelferie og koselige rusleturer i et historisk bysentrum med både middelalderkatedral og romerske ruiner.

Men det er stranden som er den største attraksjonen i Rimini. Den er ca 20 kilometer lang og regnes for en av de beste i Europa.Her kan du velge å ha late dager eller hive deg med på utallige vannsportsaktiviteter. Langs strandpromenaden finner du utallige cafeer, barer, restauranter, discoteker og butikker.

Transportsystemet fungerer veldig bra. Det er enkelt å komme seg både rundt i byen og til mange koselige og severdige steder i og utenfor Rimini.
» Bilder og kart fra Rimini

Cattolica | Riccione | Rimini