Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Firenze

Topp »  »  » Firenze
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Firenze
Firenze anses som renessansens fødested. I Firenze finner du historiske minnesmerker, arkitektur fra middelalderen og flotte kunstsamlinger. Faktisk så står Firenze på UNESCOs lite over verneverdige byer.

Den beste tiden å besøke Firenze er høsten og våren. Det er ikke så mye turister i Firenze da, og været ganske behagelig. Prisene er også lavere utenfor turistsesongen.

Det er et godt utvalg spisesteder i Firenze. Flere steder i Firenze serverer selvsagt ekte italiensk pizza, og du kommer uten tvil til å finne en du liker. Mange av restaurantene i Firenze er familiedrevne og har en lun og koselig atmosfære.

Utelivet i Firenze er ikke av de hotteste i Europa, men det er koselige steder hvor du kan høre på bra musikk og nyte en cocktail eller tre. Shopping derimot, det er en grunn alene til å besøke Firenze. Her får man alt fra skreddersydde klær, til de fineste italienske moteklær, flotte sko, lær, kermaikk, vin med mer. Det er masse skjulte skatter i Firenze om man leter litt.

Veldig mange kjente historiske personer kommer fra Firenze, for eksempel Leonardo, Dante, Michelangelo og Machiavelli. Som du skjønner, er det noe med Firenze som er veldig spesielt og unik. Ta turen selv til flotte Firenze for å finne det ut.

Dersom du er glad i å være aktiv å spasere rundt, er Firenze en flott by å besøke. Det er lett å komme seg rundt i sentrum av Firenze til fots, og ikke bare ser du mer av severdighetene på den måten, men ved å spasere rundt opplever den fantastiske atmosfæren som er i Firenze helt inn på kroppen. Andre grunner til å oppleve Firenze til fots, er at det ikke er lov å kjøre bil i mange områder i sentrum, samt så er det et stort problem å få parkering. Skal du leie bil, må det være for å kjøre til destinasjoner utenfor Firenze. Og dersom du leier bil i Firenze, så vær oppmerksom på at Italienernes temperament virkelig kommer til sin rette bak rattet!


» Kart over Firenze
Bilder fra Firenze Bilder fra Firenze Bilder fra Firenze Bilder fra Firenze
Bilder fra Firenze Bilder fra Firenze Bilder fra Firenze Bilder fra Firenze