Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Mexico

Topp » Mexico

Mexico

Solen skinner alltid i Mexico

Mexico har de siste årene seilt opp som en av nordmenns vinterfavoritter. Og det er ikke uten grunn at stadig flere legger ferien til dette eksotiske landet. Mayarivieran er det mest kjente turistområde, og beståer av flere store og små turistbyer og milevis med strender mot Karibiahavet. Cancun og Playa del Carmen er de to mest kjente reisemålene, og ligger ikke langt fra flyplassen.

Foruten noen av områdets aller flotteste strender, kan Mayarivieran skimte med – nettopp- Mayaruiner I nform av store byggverk, pyramider og skulpturer som er flere tusen år gamle. Disse ligger spredt rundt, og en av de mest kjente pyramidene, Chichen Itza, ligger et par timers kjøring fra kysten. Dette er utflukter som er enkle å ordne på forhånd, og morsomt for hele familien.

Barn vil trives i Mexico. De større hotellene og resortene vet å sette pris på de minste, og her tilbys ofte både barneklubber og barnepass. I tillegg er en rekke av hotellene all inclusive, noe som gjør familieferien til en avslappende affære der lommeboken kan bli igjen på rommet.

Med sitt gode klima kan landet besøkes hele året, men september til november er orkansesong som kan medbringe en del ruskevær. Beste sesong er fra desember til august. I vinterhalvåret går det ukentlige fly til Mexico fra Norge, mens det i sommerperioden er mulig å reise med ett flybytte.Riviera Maya
Langs kysten Riviera Maya ligger flere fine badebyer. Her møter du mange kulinariske opplevelser, glade fargerike mennesker,sterk krydret mat,trompetister, turkis vann og hvite sandstrender. Badebyer og steder langs kysten er bl.a. Playa del Carmen, Playa Paraiso, Puerto Aventuras, Tulùm og metropolen Cancùn. Det er mange utflukter i området; svømme med delfiner, båtracing i Cancùn, besøke mayaindianerene eller den gamle mayabyen Chichén Itzá.
» Les mer om Riviera Maya

Riviera Maya