Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Doha

Topp » Qatar » Doha
Klikk på bildet for å se neste
  Et besøk på kryddermarkedet bør stå på listen over aktiviteter i Doha Neste 
Doha

- Nydelige strender, variert shopping og direkterute fra Oslo til Doha

Doha har blitt en moderne og livlig by og det er lett å sammnelikne den med Dubai, men i en litt mindre skala. Byggeaktiviteten har vært kolossal det siste tiåret og skyline i Doha i dag er et imponerende syn. Mange kjente hoteller har funnet sin naturlige plass i byen, mange av dem langs de fine strendene i byen.

Kjøpesentrene i Doha er av ypperste klasse. Det er mye fokus på gull, klær og elektronikk, men de fleste finner nok det de er ute etter. De mest kjente shopping malls er City Centre Doha, Villagio Mall og Landmark Shopping Mall. Utvalget av restauranter er godt og mange av hotellene har ansatt anerkjente kokker til å lage fantastisk mat.

På grunn av direkterutene fra Oslo til Doha med Qatar Airways så er byen blitt en mer populær destinasjon å reise til. Spesielt bør det legges inn en stopover på veien fra eller til Thailand, Seychellene, Maldivene, etc.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Doha:

* Ørkensafari
* Elvecruise
* Doha Golf Club
* Falcon Souq og Gold Souq
* Museum of Islamic Art
* Katara Cultural Village

Les mer om Qatar


» Kart over Doha
Et besøk på kryddermarkedet bør stå på listen over aktiviteter i Doha Skyline i Doha vokser fra dag til dag Katara Beach i West Bay er en relativt nyåpnet strand med alle fasiliteter De tradisjonelle Dhow båtene brukes mye på elvecruise
I Old Souq finnes mye spennende og eksotisk shopping Four Seasons Hotel & Resort er en av de mest luksuriøse hotellene i Doha The Emir�s Palce er et vakkert skue på kveldstid Zig Zag Towers er en av flere bemerkelsesverdige bygninger i Doha