Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

La Digue

Topp » Seychellene » La Digue
Klikk på bildet for å se neste
  La Digue er berømt for sine karakteristiske steinformasjoner Neste 
La Digue

Sydhavsidyllen der tiden står stille

På den lille øya La Digue finnes Seychellenes mest fotograferte strand, den berømte Ansen Source d'Argent. Det som gjør stranden så spesiell er kontrasten mellom kritthvit sand og turkist krystallklart vann, og de spesielle granittformasjonene som skyter opp og danner det karakteristiske postkort-bildet som mange har av Seychellene.

Foruten slående vakker natur kan øya også skimte med et mangfoldig dyreliv, med store landskilpadder, et rikt fugleliv og en helt ny verden under vann. Øya er populær blant dykkere oig snorklere.

La Digue passer ypperlig som dagsutflukt fra både Mahe og Praslin. Med sykkel er det lett å ta seg rundt den lille øya. Skulle du forelske deg helt eller kanskje miste siste ferge er det enkelt å finne et lite vertshus for natten.


» Kart over La Digue
La Digue er berømt for sine karakteristiske steinformasjoner Øya har noen av de beste strendene i hele verden. Kritthvit og finkornet Et klassisk bilde fra La Digue Island Anse Source d�Argent er den mest kjente stranden på La Digue. Enkel tilgang med sykkel
Svømmebasseng på Patatran Village. Ligger like ved Anse Patate beach Snorklingen på La Digue er veldig bra. Husk å ta med snorkel og svømmeføtter! De eksotiske strendene på La Digue har få turister. Her fra Anse Severe Beach På La Digue er det en stor koloni av skilpadder. Noen av de er flere hundre år gamle

Strendene